Over SDM&W

 

Op dit moment ben ik werkzaam voor Schiphol Area Development Company N.V. (SADC) /Schiphol Group in de rol van Online Community Manager en voor Wolters Kluwer in de rol van Product Owner. Daarnaast help ik MKB’ers met het digitaal positioneren van hun onderneming. Dit uit zich in het ontwikkelen- en inrichten van websites, communities, social media kanalen, web-applicaties & online marketing campagnes.

 

ewoud_schaafsma_online_marketeerMijn expertise ligt op het gebied van projectmanagement, interaction design, user experience & front-end developement. Flexibiliteit en servicegerichtheid zijn de drijfveren in mijn dienstverlening. Kernwoorden: hands-on mentaliteit, digitaal pionier, flexibel, creatief, kansdenker, gaat voor 3.0.

 

Netwerkorganisatie

Voor grotere projecten ga ik vaak een samenwerking aan met partner freelancers of met digital agencies. Ik kies voor deze opzet om in te spelen op de behoefte bij ondernemers: wel kunnen beschikken over specialistische kennis zonder daarbij de nadelen te ervaren in de overhead van een groot internetbureau.

 

Partner freelancers & digital agencies zijn beschikbaar met een bewezen trackrecord in de volgende kennisgebieden: branding & identity, graphic design, back-end webdevelopment & online video.

 

Nader kennismaken?

Kan ik iets voor uw bedrijf betekenen? Wilt u eens kennismaken of heeft u interesse in samenwerking?

 

neem contact met me op