Over SDM&W

 

Momenteel werkzaam als Freelance Digital Marketing Expert voor verschillende multinationals, MKB-bedrijven & zakelijke events. Daarnaast help ik MKB’ers met het digitaal positioneren van hun onderneming. Dit uit zich bijvoorbeeld in het ontwikkelen, inrichten én doorontwikkelen van websites, webshops en online marketing campagnes.

 

Ewoud Schaafsma

Mijn expertise ligt op het gebied van projectmanagement, marketing automation, digital marketing en front-end-webdevelopment. Flexibiliteit en servicegerichtheid zijn de drijfveren in mijn dienstverlening. Kernwoorden: hands-on mentaliteit, vindingrijk, digitaal pionier, doorzetter, analytisch, commercieel creatief, kansdenker, gaat voor 3.0.

 

Netwerkorganisatie

Voor grotere projecten ga ik vaak een samenwerking aan met partner freelancers of met digital agencies. Ik kies voor deze opzet om in te spelen op de behoefte bij ondernemers: wel kunnen beschikken over specialistische kennis zonder daarbij de nadelen te ervaren in de overhead van een groot internetbureau.

 

Partner freelancers & digital agencies zijn beschikbaar met een bewezen trackrecord in de volgende kennisgebieden: branding & identity, graphic design, back-end webdevelopment & online video.

 

Nader kennismaken?

Kan ik iets voor uw bedrijf betekenen? Wilt u eens kennismaken of heeft u interesse in samenwerking?

 

neem contact met me op