Over SDM&W

 

Op dit moment werkzaam als Freelance Digital Marketing Expert voor verschillende multinationals, scale-ups en MKB-bedrijven. Ik help deze bedrijven met het digitaal positioneren van hun onderneming. Dit uit zich in het ontwikkelen, inrichten én doorontwikkelen van websites, online marketing campagnes en marketing software.

 

Mijn expertise ligt op het gebied van projectmanagement, marketing automation, digital marketing en front-end-webdevelopment. Flexibiliteit en servicegerichtheid zijn de drijfveren in mijn dienstverlening. Kernwoorden: hands-on mentaliteit, vindingrijk, digitaal pionier, doorzetter, analytisch, commercieel creatief, kansdenker, gaat voor 3.0.

 

 
Kamer van Koophandel
Wolters Kluwer
MisterGreen
Schiphol Group
 

 

Netwerkorganisatie

 

Voor grotere projecten ga ik vaak een samenwerking aan met partner freelancers of met digital agencies. Ik kies voor deze opzet om in te spelen op de behoefte bij ondernemers: wel kunnen beschikken over specialistische kennis zonder daarbij de nadelen te ervaren van de overhead van een groot internetbureau.

 

Partner freelancers & digital agencies zijn beschikbaar met een bewezen trackrecord in de volgende kennisgebieden: branding & identity, graphic design, back-end webdevelopment & online video.

 

Kennismaken

 

Wil je kennismaken of jouw case doornemen? Ik ben telefonisch en via WhatsApp goed te bereiken op:

 

06 83 20 10 69    of   

Stuur me een bericht via LinkedIn

 

Uiteraard kun je me ook een mailtje sturen.